Om Kursfortegnelse

Digital Kursfortegnelse på sekunder!

Kursfortegnelse, En robust applikasjon

Vi er inne i digitaliseringsbølgen. Alt som kan digitaliseres skal helst digitaliseres for å spare tid og penger. Så det var jo bare et spørsmål om tid før dette traff ordentlig i Elektro/IKT Bransjen. Mye som allerede er digitalisert i vår bransje men ikke noe man normalt kommer over i det daglige som Montør.

Når man tenker på kursfortegnelser, så er det jo det tungvinne arbeidet med å lage den på nytt da man ofte ikke har original-filen fra når arbeidet var nytt. Det er ikke sikkert det er samme firma som en jobber i engang som har utført arbeidet.

Men det vi har kommet ut med nå er med på å forme fremtiden for Kursfortegnelser. Du finner ikke et mer fremtidsrettet produkt for dette på markedet.

applikasjon

Fremtidsrettet, Heldigitalisering av Kursfortegnelsen

Vi har tro på at dette kan være med å forme fremtiden for Elektro / Fiber / IKT – Bransjen. Det finnes flere produkter ute for å lage kursfortegnelser enkelt med mobilen når man er på anlegget. Men ingen kan sammenlignes med vårt.

Last ned i dag og opplev forskjellen selv!

Fordeler med Kursfortegnelse

icon

Brukervennlig

Enkelt bruke for både de yngste og eldste montørene. Det blir også en bedre opplevelse for eier av anlegget.

icon

Tidsbesparende

Tid spart er tid du kan bruke på andre ting. Å lage Kursfortegnelse burde ikke bruke så mye av tiden din som den gjør idag.

icon

Oversiktlig

Full oversikt over kursfortegnelser, statistikk og mer. Unngå miste papir-fortegnelser og tusje på eksisterende fortegnelser.

icon

På tvers av firma

Ikke bare er Appen like hjelpsom for store firma som for små, i tillegg kan man gjøre endringer på skap opprettet av andre firma. Dette gjør det enda raskere gjøre endringer på eksisterende skap.

icon

Rimeligste Alternativ

Våre priser er så lave at du ikke bare sparer tid men også penger på å bruke vårt system da vi er den rimeligste måten lage og endre kursfortegnelser på.

icon

Full historikk

Full historikk for oss betyr at du kan gå tilbake i eldre versjoner av fortegnelsen, uavhengig hvilket firma som har gjort jobben. Da kan du se hva som er gjort, når det er gjort og hvem som har gjort det.

Hva venter du på?

Kom i gang nå!

kursfortegnelse-logo

Kursfortegnelse

Digital Kursfortegnelse på sekunder.


Kursfortegnelse AS

NO 927 919 591 MVA

© 2024 Kursfortegnelse | Alle rettigheter forbeholdt

instagramfacebooklinkedin